Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Acces clienti
Despre companie
Stiri
Referinte
Istoric
Parteneriate
Contact
Formulare si oferte
Despre companie

Dedicată tehnologiei de mâine, PC HARDWARE (www.rack.ro) a acumulat o experienţă de peste opt ani în furnizarea de soluţii Internet clienţilor corporate şi persoanelor fizice. Ca model de business, compania răspunde cu soluţii complete cerinţelor clienţilor finali în mod direct sau prin intermediul partenerilor săi (furnizori de hosting, furnizori de telefonie VoIP, agenţii web etc).

Portofoliul include, dar nu se limitează la servere virtuale private (VPS), pachete de găzduire preconfigurate, susţinerea aplicaţiilor cu cerinţe non-standard, consultanţă în probleme de securitate, soluţii VPN şi VoIP, proiectare şi întreţinere de servere şi clustere de servere.

Certificările Cisco, Microsoft, RedHat şi Brainbench oferă o garanţie a nivelului de pregătire al membrilor echipei.

PC HARDWARE pune la dispoziţia clienţilor de tip corporate soluţii software avansate, fiind partener şi integrator în România pentru Parallels şi Rack-Soft. Compania comercializează, particularizează şi oferă consultanţă pentru peste treizeci de soluţii software de administrare a serverelor, a serviciilor în reţea şi a centrelor de date - Parallels Plesk Panel, Parallels Virtuozzo Containers, Parallels Plesk Billing, Parallels Plesk Sitebuilder, 4PSA VoipNow, 4PSA DNS Manager s.a.md.

Cu ajutorul furnizorilor tradiţionali de infrastructură - precum IBM, Cisco, Sun - PC HARDWARE oferă soluţii care răspund exigenţelor de disponibilitate şi performanţă ale oricărui client.Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.