Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Acces clienti
Cum cumpar?
Termeni si conditii
FAQ
Despre companie
Stiri
Referinte
Istoric
Parteneriate
Contact
Formulare si oferte
Termeni si conditii

Informatii generale

1. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate în RON.

2. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre diversi furnizori, caracteristicile serviciilor se pot schimba fara o notificare prealabila.

3. Datele personale furnizate de dvs. nu vor fi facute publice sau comercializate catre terte parti.

4. Tranzactiile online respecta reglementarile legislative aflate în vigoare:

  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata în Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata în Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, publicata în Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

5. În cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare, compania noastra va întreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

Politica de returnare a banilor

1. PC HARDWARE returneaza în totalitate suma platita în cazul în care clientul anuleaza comanda înainte sau în decurs de 24 ore de la livrarea licentei software prin e-mail, conform procedurii descrise anterior.

2. PC HARDWARE returneaza 90% din taxa platita atunci când un client cere anularea comenzii în perioada de timp cuprinsa între a doua si a zecea zi din momentul trimiterii prin e-mail a cheii de licenta catre client.

3. PC HARDWARE nu returneaza taxele platite atunci când clientul cere anularea comenzii dupa a zecea zi din momentul trimiterii prin e-mail a licentei catre client.

4. Toate cererile de anulare a unei comenzi trebuie realizate în scris în functie de termenele limita descrise anterior. Notificarile trimise prin e-mail si fax sunt acceptate. Cererile telefonice nu reprezinta acceptarea anularii unei comenzi.

5. Returnarea taxelor platite nu se efectueza decât daca toate produsele care fac obiectul comenzii anulate sunt eliminate în întregime de pe toate computerele clientului si daca nu a fost încalcat contractul de licenta pe care clientul s-a angajat sa îl respecte. PC HARDWARE îsi rezerva dreptul de a cere o declaratie scrisa în care clientul îsi ia angajamentul de a sterge toate aceste programe.

6. Taxa achitata pentru servicii tehnice nu poate fi returnata clientului.

7. În cazul efectuarii unei plati online pentru o comanda eronata, va rugam sa ne semnalati acest lucru prin e-mail sau fax în termen de 24 de ore de la transmiterea acesteia în vederea returnarii sumei corespunzatoare, cu conditia ca acest fapt sa se întample înainte de activarea serviciului platit.

8. Rezervarea domeniilor Internet este un proces ireversibil din momentul activarii acestuia de catre autoritatea care le administreaza. Sumele platite online nu se pot returna dupa transmiterea cererii privind rezervarea domeniului.


Politica de utilizare acceptabila a serviciilor oferite de PC HARDWARE

1. PC HARDWARE a formulat prezenta Politica de Utilizare Acceptabila în vederea încurajarii utilizarii responsabile a retelelor, sistemelor, serviciilor, site-urilor web si produselor PC HARDWARE (denumite în mod colectiv "Reteaua si Serviciile PC HARDWARE") de catre clientii PC HARDWARE si de catre alti utilizatori (denumiti in continuare "utilizatorii") si pentru a putea furniza servicii sigure, de încredere si productive.

2. Reteaua si Serviciile PC HARDWARE trebuie utilizate într-o maniera conforma cu natura acestora si numai în scopuri legale. Beneficiarul nu are permisiunea sa utilizeze Reteaua si Serviciile PC HARDWARE pentru a transmite, distribui sau stoca material (a) care încalca vreo lege sau vreun regulament aplicabil, (b) într-o maniera care sa duca la încalcarea copy-right-ului, a marcii, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuala sau a dreptului la intimitate, la publicitate sau alte drepturi personale ale altor parti, (c) daca acesta este necinstit, obscen, defaimator, calomniator, amenintator, abuziv sau contine un virus, worm, cal Troian sau orice alta componenta de natura sa produca defectiuni, (d) contine oferte frauduloase de bunuri sau servicii sau de orice alte materiale promotionale care includ afirmatii, pretentii sau reprezentari false, de natura sa însele sau sa induca în eroare sau (e) în general, într-o maniera care poate angaja raspunderea penala sau civila a PC HARDWARE sau a oricarui membru al personalului acesteia.

3. PC HARDWARE nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru vreun material creat sau accesibil pe sau prin Retelele si Serviciile PC HARDWARE care nu este expediat de sau la cererea PC HARDWARE. PC HARDWARE nu monitorizeaza si nu exercita niciun control editorial asupra vreunui asemenea material, dar îsi rezerva dreptul de a face acest lucru în masura în care îi este permis de legea aplicabila. PC HARDWARE nu este raspunzator pentru continutul niciunui site web, altele decât cele care apartin PC HARDWARE, inclusiv pentru continutul acelor site-uri legate de site-urile care apartin PC HARDWARE. Legaturile stabilite se pot accesa numai pe Internet.

4. Beneficiarii nu pot expedia prin e-mail mesaje care nu au fost solicitate, inclusiv, dar fara a se limita la, pachete de reclame comerciale sau anunturi de informatii (denumite in continuare "Spam"). Beneficiarii nu pot expedia mesaje prin e-mail într-o maniera la care PC HARDWARE se poate astepta în mod rezonabil sa aiba impact negativ asupra Retelei si Serviciilor acestuia, inclusiv, fara a se limita la, utilizarea unui cont de e-mail din reteaua PC HARDWARE pentru a expedia mesaje de tip Spam sau utilizarea serviciului unui alt furnizor pentru a expedia mesaje de tip Spam sau pentru a promova un site care se afla în sau care este conectat la reteaua PC HARDWARE sau care încalca în orice fel dispozitiile legii nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic. În plus, Beneficiarii nu au permisiunea sa utilizeze Reteaua si Serviciile PC HARDWARE ca (a) sa expedieze mesaje prin e-mail care sunt excesive si/sau au ca intentie sa hartuiasca sau sa deranjeze pe ceilalti beneficiari, (b) sa continue sa expedieze mesaje prin e-mail catre un adresant care a indicat ca el/ea nu doreste sa mai primeasca asemenea mesaje, (c) sa expedieze mesaje prin e-mail care contin informatii contrafacute în titlul de listing ("packet header") TCP/IP, (d) sa expedieze e-mailuri rauvoitoare, inclusiv, fara a se limita la, mesaje de tip "mailbombing", (e) sa expedieze sau sa primeasca mesaje prin e-mail într-o maniera care încalca politicile de utilizare ale altui furnizor de servicii pe Internet, sau (f) sa utilizeze o casuta de e-mail exclusiv ca loc de stocare a datelor.

5. Beneficiarii care expediaza mesaje catre grupurile Usenet sunt raspunzatori pentru faptul ca au luat cunostinta de orice mesaj scris de tip charter sau FAQ care reglementeaza utilizarea unor asemenea grupuri si se supun acestor reglementari. Indiferent de existenta unor asemenea politici, Beneficiarii nu au permisiunea (a) sa expedieze acelasi mesaj sau o serie de mesaje similare catre unul sau mai multe grupuri (expediind în mod excesiv înapoi mesajele sau expediind mesaje multiple catre unul sau mai multe grupuri, lucru care mai este cunoscut si sub denumirea de "Usenet Spam"), (b) sa întrerupa expedierea unor mesaje sau le înlocuiasca cu mesaje care nu au fost trimise initial de utilizator, daca un asemenea utilizator nu a facut acest lucru în cursul îndeplinirii atributiilor sale ca moderator oficial al grupului, (c) sa expedieze mesaje care contin în titlul de listing ("packet header") informatii contrafacute, sau (d) sa expedieze mesaje care sunt excesive si/sau au ca intentie sa deranjeze sau sa hartuiasca pe ceilalti utilizatori, inclusiv, fara a se limita la, scrisori în lant ("chain letters").

6. Beneficiarii nu au voie sa încalce sau sa încerce sa încalce securitatea Retelei si a Serviciilor PC HARDWARE, inclusiv, fara a se limita la, (a) accesarea de date care nu le sunt destinate sau patrunderea într-un server sau cont pe care respectivul Beneficiar nu are permisiunea sa îl acceseze, (b) încercarea de a proba, scana sau încerca vulnerabilitatea unui sistem sau a unei retele sau de a încalca securitatea acestuia/acesteia sau masurile de autentificare fara a fi autorizat în mod corespunzator, (c) încercarea de a interfera cu, de a întrerupe sau a face inutilizabil serviciul catre un alt beneficiar, gazda sau retea, inclusiv, fara a se limita la, mijloace de supraîncarcare, "flooding", "mailbombing" sau "crashing", (d) contrafacerea oricarui "header" TCP/IP sau a oricarei parti din informatia cuprinsa în acesta odata cu expedierea prin e-mail sau catre un grup Usenet, (e) declansarea oricarei actiuni in vederea obtinerii de servicii la care Beneficiarul nu are dreptul sau (f) care încalca în orice fel dispozitiile legii nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic.

7. Daca PC HARDWARE hotaraste, dupa cum va socoti de cuviinta, ca Beneficiarul a încalcat vreo prevedere a acestei Politici de Utilizare Acceptabila, va primi un avertisment scris si va fi supus, dupa cum PC HARDWARE va socoti de cuviinta, unei suspendari temporare a serviciilor furnizate pana ce Beneficiarul accepta în scris sa se abtina de la orice alte încalcari viitoare ale acestor prevederi. Totusi, acolo unde PC HARDWARE va socoti necesar, acesta poate, dupa cum va socoti de cuviinta, sa suspende sau sa întrerupa imediat serviciile furnizate catre Beneficiar fara a-i mai expedia un asemenea avertisment. Daca PC HARDWARE stabileste ca Beneficiarul a comis o a doua încalcare a oricarei prevederi din prezenta Politica de Utilizare Acceptabila Beneficiarul va fi supus unei suspendari sau întreruperi imediate a serviciilor furnizate, fara vreo notificare prealabila, si PC HARDWARE poate întreprinde orice actiuni pe care le socoteste potrivite în împrejurarile date în vederea eliminarii sau preîntâmpinarii unei asemenea încalcari, inclusiv, dar fara a se limita la raportarea la autoritatile competente. PC HARDWARE nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube de orice natura suferite de Beneficiar sau orice terta parte, care rezulta în totalitate sau în parte din exercitarea de catre PC HARDWARE a drepturilor sale în baza acestor politici.



Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.